Sada ća vam sve biti jasno: Evo kako zarađuje Elena Karaman, životni san pretvorila je u pravo bogatstvo

Sada ća vam sve biti jasno: Evo kako zarađuje Elena Karaman, životni san pretvorila je u pravo bogatstvo

Autor: | 09/08/2022

0

Posao Elene Karaman oduvek je oduševljavao

Eleni Karaman godine ne mogu ništa, a to i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je ćerka Verice Rakočević.

Majka tri odrasla sina skinula se u kupaći kostim i pokazala da i u 51. godini ima fantastičnu liniju. Istovremeno, do izražaja su došle njene tetovaže, koje joj i dalje savršeno pristaju. 

Pročitajte: Ne biste je prepoznali ni za tri života! Ovo je jedina fotografija Elene i Peđe Mijatovića iz vremena velike ljubavi (foto)

Instagram

 

Godišnji odmor Elena provodi u prelepoj vili u mestu Ljuta, u bokokotorskom zalivu, koju posle razvoda naizmenično koristi sa bivšim suprugom Jugoslavom Karićem. Na plaži, naravno, nije sama. Društvo joj pravi kućni ljubimac, koji kraj nje istinski uživa. 

„Usnuli drugari“, poručila je Elena Karaman u opisu zajedničke fotografije.

Posao Elene Karaman san je mnogih žena 

Inače, porodična kuća u kojoj boravi skrojena je prema postulatima feng šui metode i opremljena nameštajem od organskih materijala, a vrtovi oko nje su kao stvoreni za meditaciju.

Pročitajte: Nikad viđena zajednička fotografija - Fatalna ljubav Elene Karaman bio je on, važili su za najlepši par Beograda

‒ Kuća je bila u izuzetno lošem stanju kada smo je kupili. Ne samo enterijer, i kompletno dvorište je iznova osmišljeno. Nije bilo ni jedne biljke i sve koje sada čine predivan sklad i upotpunjuju sliku zen-vrta zasađene su posle renoviranja. Od najmanjeg cveta do najveće palme. Dvorište i jeste zamišljeno kao mesto za opuštanje, za jogu i meditaciju. Osećam beskrajnu zahvalnost prema svakoj biljci koja mi ulepšava dane u njemu ‒ otkrila je svojevremeno Elena Karaman u intervjuu za HELLO!.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još