Vreme kada je nosila štikle i bila vlasnica najskupljeg garderobera u Beogradu: Elena Karaman mamila je uzdahe u ovom muzičkom spotu (video)

Vreme kada je nosila štikle i bila vlasnica najskupljeg garderobera u Beogradu: Elena Karaman mamila je uzdahe u ovom muzičkom spotu (video)

Autor: | 15/05/2021

0

Nekadašnji izgled Elene Karaman malo ko pamti...

Elena Karaman nedavno je na svom „Instagramu“ objavila staru fotografiju uz duhovit komentar: „Dok sam još nosila visoke potpetice“, kojom nas je vratila u vreme kada je svoj stil opisivala kao „kežual na visokim štiklama“, a za narandžaste „Chanel“ sandale sa potpeticom od „pola metra“ govorila da strahovito navode na blud, te da su nešto najdekadentnije u njenom garderoberu. Bile su to godine kada se često pojavljivala na društvenim događajima, a svaka takva prilika podrazumevala je mnoštvo komplimenata koje su joj upućivali modni znalci.

Pročitajte: Elena Karaman i Dušan Reljin potvrdili vezu? - „Volim tvoja stopala koja su me našla...“

Miloš Nadaždin

 

U vreme kada su o njoj, između ostalog, pisali da je „genetski nadarena za dizajn, sa istančanim ukusom i u uslovima da sebi priušti sve što joj se dopada“ Elena je uživala u obilasku najluksuznijih prodavnica odeće. Tih godina je otkrila da svaku treću stvar, koju bi posle nekog vremena poklonila prijateljicama, ne samo da nijednom nije obukla, već sa nje nije skinula ni etiketu.

Pročitajte: Novi početak Elene Karić - Neočekivan izbor iznenadio je mnoge

Miloš Nadaždin

 

U međuvremenu njen pogled na modu znatno se promenio, a o svojoj radikalnoj transformaciji jednom prilikom je rekla:

‒ Činjenica je da što sam više radila na sebi iznutra, bilo mi je sve manje bitno da se kitim spolja. Danas ću naći hiljadu svrsishodnijih, da ne kažem humanijih načina da potrošim veliku količinu novca nego da ga uložim u neki preskup modni detalj.

Dodala je da se ne trudi da tako bude, ali da ono u čemu se pojavljuje u javnosti često nema veze s garderobom koju privatno nosi, te da bi, da se ne trudi da ispoštuje dres-kod događaja na koji je pozvana, najradije dolazila u joga-pantalonama ili hipi-haljinama.

Pročitajte: Ispovest Verice Rakočević - Sve bi bilo drugačije da imam mozak moje Elene

Privatna Arhiva

 

U vreme kada je sa štiklama još bila na ti Elena, u to vreme Karić, mamila je uzdahe u jednom muzičkom spotu. Reč je o pesmi „Tridesete“ nekada popularnog pevača Danijela Đokića, inače bivšeg muža Danice Karić.

Nekadašnji izgled Elene Karaman možete pogledati u videu 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti