Fotografija ne laže: Anastasija nije Gudeljeva sreća, ime ove devojke to i dokazuje (foto)

Fotografija ne laže: Anastasija nije Gudeljeva sreća, ime ove devojke to i dokazuje (foto)

Autor: | 03/08/2022

0

Sreća Nemanje Gudelja nije Anastasija

Nemanja Gudelj jedan je od najboljih fudbalera kako Srbije, tako i Evrope, za šta najviše može da zahvali talentu, napornom radu, ali i – taliji.

Njeno ime otkrio je na indirektan način tako što se, pored zastave Srbije, našlo na njegovim novim kopačkama. Ako ste mislili da je reč o Anastasiji, prevarili ste se.

Pročitajte: Anastasija baš zna da odabere! Nemanja Gudelj jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, nedeljno zarađuje...

Profimedia

 

Devojka koja Nemanji Gudelju donosi sreću zove se Vanja i reč je o njegovoj devetnaestogodišnjoj sestri, koja se i sama bavi sportom.

Pročitajte: Prvo zajedničko letovanje mora da se pamti! Pogledajte kako je porodica Gudelj impresionirala Anastasiju (foto)

Instagram

 

Sreća Nemanje Gudelja zove se Vanja

Malo je poznato da svi članovi porodice Gudelj imaju sportski gen. Otac Nebojša bio je priznati fudbaler, a njegovim putem krenuli su sinovi Nemanja i Dragiša. Majka Olivera nekada se uspešno bavila košarkom, dok je najmlađa Vanja izabrala tenis.

Pročitajte: Poklon koji je rasplakao Cecu - Otkriveno šta je Nemanja Gudelj kupio Anastasiji za rođendan, javnost podeljena (foto)

Instagram

 

Moja braća igraju fudbal za Srbiju i ja bih volela da se jednog dana pojavim u našem dresu. To mi je veliki san ‒ izjavila je Vanja Gudelj kada je imala 12 godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti