Kuljići su prošlost: Oca Nemanje Gudelja zna ceo svet, a ovo je Cecina prija Olivera (foto)

Kuljići su prošlost: Oca Nemanje Gudelja zna ceo svet, a ovo je Cecina prija Olivera (foto)

Autor: | 14/04/2022

0

Roditelji Nemanje Gudelja sjajno su prihvatili Anastasiju Ražnatović

Čim se saznalo da su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj novi slavan par, mediji su počeli da se utrkuju ko će plasirati više informacija iz života poznatog fubalera. Tako smo u rekordnom roku saznali da je vegan i pasionirani ljubitelj tetovaža, da govori čak šest jezika... Zanimljivo je i da nije prvi sportista u porodici koji se proslavio. 

Pročitajte: Opasna crnka - Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu (foto)

Getty Images

 

Otac Nemanje Gudelja takođe je bio fudbaler. Nebojša Gudelj karijeru je počeo u Bosni, odakle je prešao u Partizan čije je boje branio tri godine. Igrao je za španske klubove Logrones i Leganes, karijeru je završio 2006. u Sparti, ali je ostao u fudbalu – u kineskom klubu Hubei Istar preuzeo je mesto tehničkog direktora na kome je i danas. 

Pročitajte: Ljubav u Sevilji - Dva meseca posle raskida Anastasija Ražnatović u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom! (foto)

Instagram

 

Ipak, stub porodice je jedna dama, Nebojšina supruga Olivera. Kako je svojevremeno ispričao, lavovski je izdržala njegova odsustva i treninge i gotovo sama na pravi put izvela troje dece, Nemanju, Dragišu i Vanju

Pročitajte: Stravična nesreća u Titelu, Hitna pomoć odmah reagovala, sestre Rodić neme od bola

Instagram

 

Mnoge zanima kako su roditelji Nemanje Gudelje prihvatili njegovu novu devojku. Sudeći po fotografijama koje objavljuje mama Olivera, Anastasija je već osvojila njihova srca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti