Predrag i Svetlana Danilović: Ljubav koja se rodila iz prijateljstva i to kada su imali 16 godina

Predrag i Svetlana Danilović: Ljubav koja se rodila iz prijateljstva i to kada su imali 16 godina

Autor: | 12/12/2018

0

Proslavljeni košarkaš Predrag Danilović i Svetlana Danilović, novinarka i voditeljka RTS-a, važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubav rodila se iz prijateljstva i to kada su imali 16 godina.

Svetlana Danilović važi za jednog od naših najboljih sportskh novinara, a ljubav prema sportu košarkaš i njegova supruga preneli su i na svoje naslednike Olgu, Sonju i Vuka. Olga je izuzetno uspešna srpska teniserka te privlači mnogo pažnje.

Olga Danilović: Još nisam spavala i još nisam svesna šta sam uradila (video)

Upoznali su se na jednoj košarkaškoj utakmici, a Svetlana je u jednom od intervjua za domaće medije pre nekoliko godina opisala njihov prvi susret i početak zabavljanja.

- Igrala sam za juniorsku ekipu Banjice, a on za Partizan. Imali smo šesnaest godina i prvo smo se družili, a onda i počeli da se zabavljamo. Bilo je to neko drugo vreme, nije bilo mobilnih telefona i društvenih mreža. Trebalo je sakupiti hrabrosti i pozvati na centralni fiksni telefon koji je stajao u hodniku, pa se predstaviti i pitati da li može da razgovara sa Svetlanom. Pa, prvo pričati sa mamom, tatom… Svi bi se izređali dok dođem do slušalice - ispričala je ona kroz smeh.

Foto Stefan Tomašević_ATAImages
hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATAImages

Najnovije vesti