Ovde živi porodica Danilović: Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i bazenom ostavlja bez daha FOTO

Ovde živi porodica Danilović: Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i bazenom ostavlja bez daha FOTO

Autor: | 10/08/2023

0

Predrag Danilović, legenda srpske i evropske košarke, živi u jednom od najlepših delova Beograda. Porodični dom deli sa suprugom Svetlanom, sportskom komentatorkom na Radio-televiziji Srbije, a tu su i njihova deca Olga i Vuk, takođe uspešni sportisti.

Boško Karanović

 

Pošto je košarkaški as prilično tajanstven kada je reč o privatnom životu, Olga je ta koja pratiocima na Instagramu ponekad otvori vrata porodičnog carstva.

Instagram

 

Doduše, mogu da vide samo dvorište, opasano visokim belim zidovima kako radoznalci ne bi imali uvid u ono što se dešava iza njih.

Instagram

 
 

A u dvorištu je – „evergreen“. Puno zelenila, drveća, cveća, poneka klupa... U hladu krošnji krije se bazen, omiljeni kutak tokom toplih letnjih dana.

Instagram

 

Jedna od najbolje rangiranih srpskih teniserki ima i dovoljno prostora za vežbanje. „Beli sport“ je, naravno, na prvom mestu, ali voli i jogu, koju može da upražnjava pod vedrim nebom.

Instagram

 
 

Kad upeče sunce, osveženje potraži u kutku napravljenom u stilu antičkih hramova. Uostalom, stara Grčka je postojbina „Olimpijskih igara“, a sportski duh neguju svi članovi porodice Danilović.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još