Zlatni kovčeg i pozivnice za odabrane: Procurili detalji ekstravagantne sahrane, Ivana Tramp počiva na posebnom mestu

Zlatni kovčeg i pozivnice za odabrane: Procurili detalji ekstravagantne sahrane, Ivana Tramp počiva na posebnom mestu

Autor: | 22/07/2022

0

Sahrana Ivane Tramp bila je ekstravagntna

Ivana Tramp preminula je prošlog četvrtka u 74. godini, a sedam dana kasnije ispraćena je na večni počinak. Sahrana je održana u Njujorku u prisustvu svih članova porodice.

Pročitajte: Krenula kod frizera, pa pala niz stepenice - Ovo su detalji smrti Ivane Tramp

Guliver Getty Images

 

‒ Dok sam odrastala majka mi nije govorila da žena može da učini sve što poželi, pokazala mi je. Bila je pionir i kod muškaraca i kod žena. Jednom mi je rekla da ne postoji ništa što ne može da radi u štiklama. Naučila nas je kako da ulovimo ribu kopljem, a zatim i da skuvamo to što smo ulovili. Mama nam je proširila um – istakla je ćerka Ivanka u oproštajnom govoru.

Pročitajte: Bolest ga je pokosila u 49. godini - Poslednji muž Ivane Tramp preminuo je devet meseci pre nje, urnu sa pepelom čuvala je do poslednjeg daha

Guliver Getty Images

 

Svetski mediji prenose detalje sahrane Ivane Tramp, sa akcentom na pozivnicama koje su dobili samo odabrani kako se u crkvi ne bi napravila gužva. Ispraćaj je organizovala kompanija za nekretnine „The Trump Organization“, obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, a Ivana je sahranjena u zlatnom kovčegu. Ekstravagantno, baš kako je živela.

Pročitajte: Sahranjena Ivana Tramp - Sin i ćerka održali potresne govore, sukobljene Melanija i Ivanka jedna do druge (foto)

Guliver Getty Images

 

Kako je nepoznati izvor otkrio magazinu „People“, nakon što su članovi porodice održali emotivne govore, Ivanino telo prevezeno je do groblja u okviru poseda „Trump National Golf Club“ u Bedminsteru, gde je Donald često provodio letnje mesece. 

Guliver Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti