Melanija ili Ivanka: Koja Trampova mezimica ima veći uticaj?

Melanija ili Ivanka: Koja Trampova mezimica ima veći uticaj?

Autor: | 17/06/2020

0

Melanija i Ivanka Tramp nisu skrivale svoj rivalitet još od prvog dana predsedničkog mandata Donalda Trampa. Mediji su prenosili da Melanija posebno ne trpi Ivankinu preveliku ambiciju i želju za moć. Iako je na početku predsedničke karijere Ivanka stalno bila uz oca, to se nešto kasnije promenilo.

Meri Džordan, novinarka „Washington Posta“, u svojoj „Pulicerovom nagradom“ nagrađenoj biografiji „The Art of Her Deal“ pisala je o Melanijinom odnosu sa Ivankom, kao i o mnogim drugim tajnama koje krije predsednička porodica.

Pročitajte: Drugačija od svih - Ovako se hrani Melanija Tramp

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Feb 8, 2020 at 7:18am PST

Melanija i Ivanka Tramp - Koja ljubimica Donalda Trampa ima veću moć?

Za biografiju o životu američke prve dame novinarka je iskoristila oko sto različitih intervjua, a život Melanije Tramp posebno je pratila od trenutka kada je 2016. Donald Tramp, na veliko iznenađenje, postao američki predsednik.

Kada je Donald morao da se preseli u Belu kuću, Melanija je odlučila da sa njihovim sinom Baronom ostane u njihovom penthausu u Njujorku. U tom trenutku radila je na izmeni predbračnog ugovora u kome je želela da obezbedi budućnost svog sina.

Pročitajte: Melanija mu je opraštala - Sve ljubavnice Donalda Trampa (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jan 20, 2020 at 11:41am PST

‒ Želela je dokaz napismeno o finansijskim mogućnostima i nasledstvu vezanom za sina Barona, odnosno da on bude materijalno tretiran bolje u odnosu na ostalo troje dece ‒ navodi Meri Džordan.

Za to vreme Ivanka Tramp nominovana je za savetnicu predsednika. Upravo u tom trenutku novac koji je bio namenjen zaposlenim prvim damama usmeren je u Zapadno krilo, kojim je upravljala Ivanka. Kako u svojoj knjizi navodi Meri Džordan, Ivanka je navodno apelovala da se Kancelarija prve dame preimenuje u Kancelariju prve porodice.

Pročitajte: Melanija Tramp − Biografija za pamćenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Apr 28, 2020 at 3:40pm PDT

Kako je izvor blizak porodici ispričao Meri Džordan, Melanija to nije dozvolila. Ona je odlučila da dođe u Belu kuću i postavi Ivanku na svoje mesto.

‒ Ivanka se ponašala kao da je Bela kuća njen dom, a Melaniji se to ni najmanje nije svidelo. Kada su se ona i Baron konačno uselili, Melanija je stavila tačku na sve Ivankine hirove ‒ napisala je u knjizi Meri Džordan.

Melanija Tramp - Žena sa velikim uticajem

‒ Melanija se drži po strani, ali je neverovatno uticajna. Ona nije od onih koji će odlučivati o tome ko će dobiti otkaz, a ko biti zaposlen. Ipak, jasno stavlja do znanja svoje mišljenje o svemu, što kod predsednika Trampa ima posebnu težinu i značaj - dodala je autorka biografije Melanije Tramp.

Pročitajte: Melanija Tramp u efektnom odevnom komadu koji nikome ne bi pristajao tako dobro kao njoj (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald & Melania Trump (@donald.and.melania.trump) on Jun 13, 2020 at 7:36am PDT

Iako ova knjiga govori mnogo toga dobrog o Melaniji, predstavnici za medije prve dame navode da je reč samo o još jednom romanu zasnovanom na lažima.

 Ova knjiga spada u fikciju ‒ rekla je Stefani Grišam, predstavnica za odnose s javnošću prve dame Melanije Tramp.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram