Sahranjena Ivana Tramp: Sin i ćerka održali potresne govore, sukobljene Melanija i Ivanka jedna do druge (foto)

Sahranjena Ivana Tramp: Sin i ćerka održali potresne govore, sukobljene Melanija i Ivanka jedna do druge (foto)

Autor: | 21/07/2022

0

Sahrana Ivane Tramp okupila brojne moćnike

“Potičem iz komunističke zemlje i niko mi neće naređivati šta da radim”, jedna je od najčešće citiranih izjava prve supruge Donalda Trampa. “Tehnički ja sam prva dama Sjedinjenih Država jer sam njegova prva žena”, rekla je kada je kontroverzni milijarder postao predsednik, i poručila Melaniji da će s tom činjenicom morati da se pomiri. Što na um, to na drum, glasila je nezvanična parola glamurozne imigrantkinje koja je postala američka institucija. Upravo tim rečima „BBC” je počeo priču o Ivani Tramp, koja je iznenada preminula u 73. godini.

Pročitajte: Krenula kod frizera, pa pala niz stepenice - Ovo su detalji smrti Ivane Tramp

Guliver Getty Images

 

Telo Ivane Tramp pronađeno je u dnu stepeništa luksuznog stana na Menhetnu, gde je osamdesetih godina važila za neprikosnovenog matrijarha. Nesrećan slučaj, piše u policijskom izveštaju.

Profimedia

 

Sahrana Ivane Tramp okupila sve članove porodice 

Ivana Tramp sahranjena je juče u Njujorku, a na poslednje putovanje ispratila su je deca Ivanka, Donald Tramp Junior i Erik, kao i bivši muž sa suprugom Melanijom i njihovim sinom Baronom. Nekadašnja prva dama držala se na sigurnoj udaljenosti od Ivanke sa kojom je navodno godinama u zategnutim odnosima.

Guliver Getty Images

 

‒ Imala je pamet, imala je lepotu. Brinula je o nas troje čeličnom rukom, ali i zlatnim srcem ‒ rekao je Ivanin sin Erik u oproštajnom govoru u katoličkoj crkvi „St. Vincent Ferrer“ na Aper Ist Sajdu.

Pročitajte: Bolest ga je pokosila u 49. godini - Poslednji muž Ivane Tramp preminuo je devet meseci pre nje, urnu sa pepelom čuvala je do poslednjeg daha

Guliver Getty Images

 

I ćerka Ivanka održala je emotivan govor, istakavši da je njena majka bila pionir u poslovnom svetu.

Guliver Getty Images

 

‒ Dok sam odrastala, majka mi nije govorila da žena može da učini sve što poželi – pokazala mi je. Bila je pionir i kod muškaraca i kod žena. Majka mi je jednom rekla da ne postoji ništa što ne može da radi u štiklama. Naučila nas je kako da ulovimo ribu kopljem, a zatim i da skuvamo to što smo ulovili. Mama nam je proširila um. 

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin