Bolest ga je pokosila u 49. godini: Poslednji muž Ivane Tramp preminuo je devet meseci pre nje, urnu sa pepelom čuvala je do poslednjeg daha

Bolest ga je pokosila u 49. godini: Poslednji muž Ivane Tramp preminuo je devet meseci pre nje, urnu sa pepelom čuvala je do poslednjeg daha

Autor: | 15/07/2022

0

Poslednji muž Ivane Tramp bio je on 

Ivana Tramp, prva suprugu bivšeg američkog predsednika i jednog od najbogatijih ljudi današnjice, Donalda Trampa, juče je iznenada preminula. Nekoliko sati pre nego što je pronađena u dnu stepeništa svog doma na Menhetnu, svratila je do omiljenog italijanskog restorana. Bila je dobro raspoložena, a onda je svet obišla tužna vest da ju je srce izdalo.

Pročitajte: Krenula kod frizera, pa pala niz stepenice - Ovo su detalji smrti Ivane Tramp

Printscreen, Instagram printscreen

 

Nekadašnja češka manekenka imala je bogat i ispunjen život. Od Trampa, kojem je rodila troje dece, razvela se 1992. godine nakon što je saznala da je vara. No, to joj nije bio prvi brak. A ni poslednji. Početkom sedamdesetih bila je udata za Alfreda Vinklmajera, a u drugoj polovini devedesetih za Rikarda Macukelija. Posle njega je upoznala još jednog fatalnog Italijana. Zvao se Rosano Rubikondi.

Guliver Getty Images

 

Poslednji muž Ivane Tramp veoma brzo se razboleo 

Markantni glumac i maneken bio je skoro dve i po decenije mlađi od Ivane, ali ta razlika je više smetala drugima nego njima. Zabavljali su se šest godina pre nego što su 2008. stali na ludi kamen. Verovali ili ne, venčanje koje je koštalo tri miliona dolara održano je u Trampovom rizortu Mar-a-Lago, a ćerka Ivanka bila je deveruša.

Pročitajte: Oglasila se neutešna porodica Rokvić, ovo je uzrok Marinkove smrti

HELLO! printscreen

 

Brak je potrajao jedva godinu dana. Ipak, Ivana i zgodni Rosano ostali su u bliskim odnosima. Čak su 2018. zajedno nastupali u italijanskoj verziji “Plesa sa zvezdama”. Ona je bila i prva kojoj je saopštio da je teško bolestan. Bitku sa rakom kože izgubio je prošlog oktobra. Njegova bivša supruga bila je skrhana od bola. Rubikondijevi roditelji, koji žive u Italiji, dozvolili su joj da zadrži pola njegovog pepela. Urnu je čuvala do svog poslednjeg daha.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin