Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom, ali ja sam se od Donalda razvela čim sam saznala za prevaru

Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom, ali ja sam se od Donalda razvela čim sam saznala za prevaru

Autor: | 23/04/2018

0

Ivana Tramp dala je veliki intervjuu za Page Six u kojem je progovorila o mnogim, do sada, nepoznatim detaljima iz svog života. Dotakla se bivšeg supruga Donalda Trampa, njegove supruge Melanije, ali i svog sina Donalda Juniora i njegovog neverstva.

- Reći ću vam nešto. Mislim da zaista nema potrebe da se Donald ponovno kandiduje za predsednika na izborima 2020. godine. Dobro živi i ima sve. Na idućim izborima imaće 73, 74 godine i mislim da mu je pametnije da igra golf i uživa u svojoj sreći - rekla je u velikom intervjuu, koji je dala za Page Six, prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana Tramp.

- Osim toga, mislim da mu nedostaje slobode i vremena samo za njega, verovatno nije ni bio svestan šta ga sve čeka - otkrila je Ivana Tramp, koja se od američkog predsednika, s kojim je dobila ćerku Ivanku i sinove Donalda Jr. i Erika, rastala još 1992. godine, pošto ju je on prevario s Marlom Mejpls.

Ipak, uprkos svemu, bivši supružnici ostali su u jako bliskim odnosima, Tramp se i danas se redovno, na mesečnoj bazi, čuje s Ivanom, te joj čak traži i savete. Prvog maja, na međunarodni Praznik rada, svetlo dana ugledaće njena knjiga 'Raising Trump', u kojoj će Ivana Tramp otkriti i mnoge javnosti nepoznate detalje.

Upravo je ona nazvala svog bivšeg supruga, kako bi ga pripremila na vest koja će se naći na svetskim naslovnicama - da se njihov najstariji sin Donald, nakon ljubavne afere, rastaje od svoje supruge Vanese, s kojom ima petoro dece. Kako je rekla, Tramp nije bio srećan zbog toga, a i ona je sama bila tužna.

- Donald Junior je zgodan i uspešan muškarac. Pronaći novu devojku za njega neće biti nikakav problem. Ali, Vanesi neće biti toliko lako - ko će želeti vezu ili brak s rastavljenom ženom koja ima petoro dece, a uz sve to je u najboljim godinama i još uvek može da ima još dece.

Kroz razgovor, Ivana je priznala da zna kako se njena snaja osećala, ali, kako je rekla, uverena je da je Vanesa Tramp mnogo duže bila svesna toga da joj je suprug neveran.

- Mislim da je Vanesa znala i da jednostavno nije mogla da se pomiri s tim. Jednostavno nije mogla da pređe preko svega i oprosti mu. Ali, iskreno, zaista ne znam mnogo muškaraca koji mogu da zadrže svoje pantlone zakopčanima.

Osim s Vanesom, Ivana se lako poistovetila i s aktuelnom suprugom američkog predsednika, Melanijom Tramp, i vanbračnom aferom Donalda Trampa s porno glumicom Stormi Danijels.

- Saosećam s Melanijom, jer znam kako je meni bilo i kroz šta sam sve prolazila. Ja sam se od Donalda razvela istog trena kada sam saznala za aferu, jer sam sama sebi rekla da ne želim više da živim s osobom koja će mi reći da odlazi na partiju golfa, a ja ću provesti vreme pitajući se igra li on zaista golf. Imam ponos i dostojanstvo, a to nemaju baš mnoge žene širom sveta, koje nastavljaju da žive sa svojim muškarcem uprkos njihovoj neveri. Ali, svako se sa problemima suočava na svoj način.

Pričajući o svom propalom braku s Trampom, Ivana tvrdi kako nikada nije posumnjala u njegovu neveru, tokom petnaestogodišnjeg braka. Kako je rekla, stalno je bio u svojoj kancelariji i žurio kući, njoj i deci, zato joj nije bilo ni na pameti da uz sve to pronalazi vreme da bude neveran. Sve je otkrila slučajno, kada ju je kolumnistkinja Posta, Sindi Adams, suočila s tim.

Za svoju naslednicu, Ivana ima samo reči hvale, ali kaže kako je ona 'kao ptica u zlatnom kavezu'.

- Znam da je teško za nju da se prilagodi svemu. Ne može da ode u šoping kada to poželi, u pozorište ni u restorane kada to poželi, jer uz nju uvek ide tajna služba i 15 automobila ispred njenog i 15 iza njenog vozila, koji je čuvaju. Ipak, drago mi je da je ona u Beloj kući, a ne ja.

Kada je reč o njenom privatnom životu, Ivana Tramp vreme provodi putujući između Majamija, Nujorka, ali i juga Francuske, gde ima kuće. Iza sebe ima četiri propala braka, ali i dalje, nikada nije sama.

- Nisam u vezi, ali uvek nekoga imam i to svuda po svetu - priznala je dodavši kako često posećuje i Mar-a-Lago, gde igra tenis ili odmara u spa centru. Uprkos svemu, pojedine slobodne trenutke rado provodi u poseti svojoj deci, ali i devetoro unučadi, koji je od milja zovu 'Ivana-ma' ili 'Glam-ma' (ma, kao skraćenica od grandma, grandmother, odnosno bake, op.a.).

- Biti baka je divna stvar. Uživaš u deci dva, tri sata ili pola dana, a onda kada te od njih zaboli glava, samo ih vratiš mami - rekla je Ivana i poručila svojoj deci šta da rade u slučaju razvoda:

- Reagujte brzo, jer će vas sve na kraju koštati strašno mnogo novca.

hellomagazin.rs Guliver/Getty