Jelena Janković prvi put o majčinstvu i ćerki: Una je prohodala, hoće sve da pipa! Jurim za detetom, život se totalno promenio

Jelena Janković prvi put o majčinstvu i ćerki: Una je prohodala, hoće sve da pipa! Jurim za detetom, život se totalno promenio

Autor: | 18/07/2022

0

Ćerka Jelene Janković promenila je njen život u potpunosti

Otkako je postala mama Jelena Janković u potpunosti se posvetila porodici, suprugu Branku Baraću i ćerkici Uni. Preslatka porodica nedavno je sve oduševila pojavljivanjem na meču Novaka Đokovića u Londonu. 

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Ćerka Jelene Janković proslavila prvi rođendan, posle godinu dana otkriveno ime devojčice (foto)

Sportklub Printscreen

 

- Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta - kazala je Jelena Janković za Sportklub.

Mirko Tabašević

 

Ćerka Jelene Janković pravi je zvrk

Jelena ne krije da uživa u majčinstvu, ali i da sada živi jedan sasvim drugačiji život.

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - rekla je nekadašnja prva teniserka planete.

Miroslava Milanović/žurnal

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti