Sledi ćerkine snove i daje najveći vetar u leđa: Ovo je gospođa Snežana, majka Jelene Janković (foto)

Sledi ćerkine snove i daje najveći vetar u leđa: Ovo je gospođa Snežana, majka Jelene Janković (foto)

Autor: | 14/12/2021

0

Majka Jelene Janković njena je najveća podrška

Kada je ostala u drugom stanju, Jelena Janković proredila je pojavljivanja u javnosti, a otkako je u aprilu dobila ćerku, skoro da je nismo ni videli. No, to je lako razumeti. Posle dugog i napornog perioda života, u kojem joj je tenis bio na prvom mestu, Jelena je odlučila da se okrene porodici i uživa sa izabranikom, doktorom Brankom Baraćem i njihovom ćerkom.

Pročitajte: Jelena Janković rodila ćerku pre devet meseci, a zbog njenog imena digla se velika prašina

Petar Đorđević

 

Na društvenim događajima predstavlja je mama Snežana, koja joj je oduvek bila najveća životna podrška.

- Majka je, praktično, stub mog života. Uvek je tu kad mi je potrebna - isticala je Jelena u skoro svakom intervjuu.

A mama-Snežani nikada ništa nije bilo teško kada je u pitanju njena ćerka. Putovala je sa njom na turnire, bodrila je posle poraza i učila kako da uživa u pobedama, savetovala ju je šta treba da podeli sa medijima, a šta da zadrži za sebe, kako da se ponaša u javnosti.

Majka Jelene Janković uvek je isticala važnost porodice

Imajući u vidu da će ime njene ćerke ostati ubeleženo u istoriji ženskog tenisa naše zemlje, gospođa Janković je i te kako kompetentna da se nađe među onima koji podržavaju program Fondacije „Novak Đoković“ ‒ „Putem šampiona“, koji daje važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka njihovih mališana na putu da ostvare svoje snove.

Pročitajte: Ludo je volela zgodnog vaterpolistu, zbog raskida se ugojila 6 kilograma - Za bivšim dečkom Jelene Janković žene se i danas okreću (foto)

Dalibor Danilović

 

‒ Sve što je vezano za uspeh moje ćerke dolazi iz porodice. Uvek smo bili skladna i kompaktna građanska porodica koja važne odluke donosi na malom kućnom savetu, gde svi imaju pravo glasa ‒ otkrila je jednom prilikom majka Jelene Janković „temelje“ na kojima je njena ćerka izgradila blistavu karijeru. To bi, ujedno, moglo da posluži kao lekcija i ostalim roditeljima, bez obzira na to u kom pravcu idu interesovanja njihove dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još