Porodila se i nestala: Zašto Jelena Janković krije ime ćerke

Porodila se i nestala: Zašto Jelena Janković krije ime ćerke

Autor: | 23/06/2021

1

Jelena Janković se porodila pre nepuna tri meseca i u potpunosti se povukla iz javnosti

Prvih dana aprila Jelena Janković dobila je najvažniji trofej – postala je mama. Devojčica je svet ugledala u jednom beogradskom porodilištu, i to je sve što smo uspeli da saznamo o lepom događaju, budući da je jedna od nekad najboljih teniserki planete odlučila da privatni život zaštiti od javnosti i medija koliko god je moguće.

Znamo, doduše, ko je srećni tata. Reč je o uglednom doktoru Branku Baraću, internisti-reumatologu sa jedne privatne beogradske klinike. Upoznali su se prošlog leta posle Novakovog turnira, kada se i Džej Džej suočila sa koronom. Ljubav je planula na prvi pogled i sport je pao u drugi plan...

Pročitajte: Ponosna mama nije mogla da izdrži - Jelena Janković objavila prvu fotografiju

Mirko Tabašević

 

 

 

Kako su krajem godine preneli neki dnevni listovi, od gradske vreve i radoznalih pitanja namerava da se skloni na Frušku goru, gde je pronašla svoju oazu. Navodno, kupila je plac nedaleko od mesta gde je porodica Đoković sagradila luksuznu vilu, u podnožju planine.

Slavna teniserka, koja je uvek bila raspoložena za saradnju sa medijima, toliko se povukla u ilegalu da ni posle skoro četiri meseca nije otkrila bebino ime. Da li je odabrala neko moćno i simbolično, kao što je to učinila njena koleginica Serena Vilijams, koja je ćerku nazvala Olimpija?

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti