Ne želi da se zna: Dve godine nakon što su dobili ćerkicu Unu, isplivala istina o doktoru Branku, partneru Jelene Janković

Ne želi da se zna: Dve godine nakon što su dobili ćerkicu Unu, isplivala istina o doktoru Branku, partneru Jelene Janković

Autor: | 08/04/2023

0

Partner Jelene Janković krije svoju privatnost

Iako je odavno prestala da se aktivno bavi tenisom, Jelena Janković ne može bez sporta koji ju je proslavio, pa je ne tako davno skoknula do Vimbldona kako bi gledala vrhunske mečeve, ali i podržala Novaka Đokovića u finalu.

Društvo joj je pravio nevenčani suprug, doktor Branko Barać, sa kojim je pre dve godine dobila ćerku Unu. S obzirom da porodicu vešto krije od javnosti, ovo je bila jedna od retkih prilika da supružnike vidimo zajedno.

Pročitajte: Neopisiva sreća u domu Jelene Janković i tajanstvenog doktora Baraća - Princeza Una slavi 2. rođendan

Sportklub Printscreen

 

Upućeni tvrde da su se Branko i Jelena upoznali slučajno, kada je ona početkom 2020. godine otišla u jednu privatnu kliniku da se testira na korona-virus. Ljubav se rodila na prvi pogled, a vrlo brzo postali su i roditelji.

Pročitajte: Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena - Evo kako danas izgleda (FOTO)

Miroslava Milanović/žurnal

 

Iako nije medijska ličnost, doktor Branko Barać se u nekoliko navrata pojavio pred kamerama, govoreći o temama iz oblasti medicine. Doktorirao je medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine – reumatolog.

Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina”.

Partner Jelene Janković član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Dr Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti