Neopisiva sreća u domu Jelene Janković i tajanstvenog doktora Baraća: Princeza Una slavi 2. rođendan

Neopisiva sreća u domu Jelene Janković i tajanstvenog doktora Baraća: Princeza Una slavi 2. rođendan

Autor: | 07/04/2023

0

Ćerka Jelene Janković slavi drugi rođendan

Jelena Janković je pre dve godine postala majka i potpuno nestala iz javnog života. Viđali smo je samo kada bi paparaci uspevali da je „ulove“ u kratkim šetnjama po gradu ili u kozmetičkim salonima. Dugo nije želela da otkrije ni ćerkino ime.

Pročitajte: Sve mame će ga poželeti - Beauty trik Jelene Janković koji briše trag neprospavanih noći

Miroslava Milanović/Žurnal

 

Ipak, na današnji dan prošle godine, kada je devojčica slavila prvi rođendan, slučajno smo saznali da se zove Una. Slavna teniserka i njen partner, doktor Branko Barać, okupili su porodicu i najbliže prijatelje i svojoj devojčici priredili pravu malu bajku. Nema sumnje da će nešto slično napraviti i danas, kada Una puni dve godine.

Pročitajte: Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena - Evo kako danas izgleda FOTO

Instagram

 

Da, već je toliko prošlo, verovali ili ne. Kada su novinari, letos na Vimbldonu, prepoznali Jelenu, prvo pitanje bilo je šta se sve promenilo u njenom životu za to vreme. Dobili su brz i kratak odgovor:

− Jurim za detetom, sve je sada totalno drugačije. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego briga o ćerki. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je najbitnija. Pogotovo sada kad je mala. Sve je zanima, hoće sve da dotakne, želi svuda da ide, radoznala je, eto.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti