Razveo se od majke svoje dece i verio ovu lepoticu: Ženi se sin Ane Bekute! Pevačica dala blagoslov (foto)

Razveo se od majke svoje dece i verio ovu lepoticu: Ženi se sin Ane Bekute! Pevačica dala blagoslov (foto)

Autor: | 14/07/2022

0

Sin Ane Bekute ponovo staje pred matičara 

Sin Ane Bekute Igor Polić već godinama uspešno odoleva pritisku da bude "slavan i popularan", ali mnogi žele da znaju kakav je zaista njegov odnos s majkom. Svojevremeno je posebnu pažnju privukla vest da se pevačica protivila odluci sina da se razvede od prve supruge, i sama svesna koliko je važno održati porodicu na okupu.

Navodno je učinila sve što je mogla da se njen naslednik i snaja pomire. Navodilo se da se Igorova tadašnja supruga i Ana izuzetno poštuju i da su jedna uz drugu u svakoj situaciji.

Pročitajte: Sin Ane Bekute otvorio dušu - Majku razumem, morala je da me da u dom

Luka Šarac

 

Da je Igor ipak okončao brak i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša saznaje portal "Lepa&Srećna". Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Pročitajte: Sin Ane Bekute rasplakao sve, pismo je napisano - Otišao je naš otac i deda, svetlo naših života

Privatna Arhiva

 

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za "Lepu I srećnu" i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

Privatna Arhiva

 

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je izvor.

Inače, sin Ane Bekute iz prvog braka ima sina Branka od 25 godina i ćerku Sonju koja je tri godine mlađa.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin