Zajednički dolazak na svadbu sve je iznenadio: Sin Ane Bekute prvi put u javnosti sa novom devojkom (foto)

Zajednički dolazak na svadbu sve je iznenadio: Sin Ane Bekute prvi put u javnosti sa novom devojkom (foto)

Autor: | 05/09/2022

0

Igor Polić konačno u javnosti sa novom partnerkom

Sin Ane Bekute Igor Polić ponovo voli. Da je Igor okončao brak sa suprugom Anom i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša. Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Pročitajte: Razveo se od majke svoje dece i verio ovu lepoticu - Ženi se Igor Polić, Ana Bekuta dala blagoslov (foto)

Privatna Arhiva

 

Da je ljubav jača nego ikada dokaz je i pojavljivanje zaljubljenog para na venčanju ćerke Mire Škorić. Igor i Tamara na svadbu su došli zajedno sa Anom Bekutom i celo veče uživali u dobrom provodu. 

Pročitajte: Ispovest sina Ane Bekute slama srce! Igor Polić - Majku razumem, morala je da me da u dom

Privatna Arhiva

 

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za "Lepu I srećnu" i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, BrankuSonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin