Ne biste je prepoznali ni za tri života! Ovo je jedina fotografija Elene i Peđe Mijatovića iz vremena velike ljubavi (foto)

Ne biste je prepoznali ni za tri života! Ovo je jedina fotografija Elene i Peđe Mijatovića iz vremena velike ljubavi (foto)

Autor: | 17/07/2022

1

Elena i Peđa na početku velike ljubavi

Početkom devedesetih godina prošlog veka na kioscima nije bilo tabloida, ali i pored toga svi su znali za veliku ljubav Elene Karaman i Predraga Mijatovića.

Tek punoletna beogradska lepotica, najstarija ćerka Verice Rakočević, uživala je status fatalne devojke pred čijim vratima su udvarači čekali u redu. Ipak, njeno srce osvojio je markantni Podgoričanin Predrag Mijatović, koji je iz „Budućnosti” došao u „Partizan”.

Pročitajte: Nikad viđena zajednička fotografija - Fatalna ljubav Elene Karaman bio je on, važili su za najlepši par Beograda

Miloš Nadaždin

 

Na internetu se može naći tek jedna fotografija iz perioda njihovog zabavljanja. Za razliku od Peđe, koji se nije mnogo promenio, Elena je u to vreme izgledala nešto drugačije. Ili, bolje rečeno, malo ko je pamti kao plavokosu.

Pročitajte: Romantika na francuski način - Prvo letovanje Elene Karaman sa novim izabranikom (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Bili su mladi kada su se venčali – Elena je imala 18 godina, Peđa tri više. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka.

Razveli su se 2001. godine, na opšte iznenađenje, jer su mnogi verovali da je njihova ljubav „do kraja sveta i veka”.

Pročitajte: Aneta i Peđa Mijatović proslavili 21 godinu ljubavi, pogledajte kako je slavni par izgledao na venčanju (foto)

Getty Images

 

Elena se kasnije udavala još dva puta, ali nije imala previše sreće sa izborom životnih saputnika.

S druge strane, Peđa Mijatović već dve decenije uživa u skladnom braku sa Anetom Milićević, sa kojom je dobio tri ćerke.

Pročitajte: Predrag i Aneta Mijatović spremaju se za veliki dan - Želim da ostanem sa njim do kraja života

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
Gojko 15:30 17.07.2022
Odgovori

Pedja lep dečko bio popularan i sve to ali Elena je po meni najbolja riba u srbiji u poslednjih 20-ak godina.Boli kakva je bila uhhh

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti