Predrag i Aneta Mijatović spremaju se za veliki dan: Želim da ostanem sa njim do kraja života

Predrag i Aneta Mijatović spremaju se za veliki dan: Želim da ostanem sa njim do kraja života

Autor: | 23/01/2022

0

Predrag i Aneta Mijatović skladan par koji ima sve što je potrebno

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović i njegova supruga Aneta, nekad veoma tražena manekenka, danas jednako uspešna dizajnerka enterijera, u maju će proslaviti 22 godine braka. Malo je poznatih parova koji bi u današnjem vremenu i okolnostima mogli da se pohvale tako dugačkim stažom, ali, gde ima dovoljno ljubavi, poštovanja i poverenja, tu problema – nema.

Pročitajte: Predrag Mijatović - Sve što sam u životu stekao menjao bih za samo jedno Andrejevo "Zdravo, kako si"

Profimedia

 

Bivši jugoslovenski reprezentativac i sportski direktor “Reala” uvek je s ponosom isticao kako je njihov dom u sigurnim rukama lepe Anete. Naravno, ne samo zato što je ona ekspert za uređivanje životnog prostora. Nije lako u korak pratiti profesionalnog sportistu, ali Aneta je od početka bila ta koja je „hendlovala“ stvari i njihovu zajednicu činila harmoničnom. Uostalom, iza svakog uspešnog muškarca stoji prava žena.

Kao svi brakovi, i njihov je prolazio kroz razne faze. Nije uvek sve bilo glamur.

‒ Bilo je i izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. Svako se tokom godina menjao na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života – izjavila je Aneta svojevremeno, a njen suprug u jednom intervjuu setio se kako je počela ljubavna priča.

Pročitajte: Predrag i Aneta Mijatović - Porodično letovanje kao iz bajke

Profimedia

 

‒ Trenutak kada sam je upoznao bio je veliki događaj. Jaka, hrabra, inteligentna žena, prelepo i predobro stvorenje koje prihvata moj život kakav jeste, bez rezerve. Uz nju sam shvatio da sam kompletna osoba. Jer, ako si profesionalno uspešan, a nemaš privatnu dozu zadovoljstva, onda nisi ispunjen.

Peđa i Aneta imaju ćerke Nađu, Ninu i Lolu. Sve tri su se odlučile za prestižni univerzitet u Madridu, gde porodica, inače, živi, mada do Beograda skoknu kad god im se ukaže prilika.

Aneta, koja se pre udaje prezivala Milićević, diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje, i govori nekoliko jezika. Fotografije koje ponekad deli na društvenim mrežama otkrivaju da izgleda besprekorno kao u danima kada se bavila modelingom ‒ po njenoj liniji nikada ne biste pomislili da je rodila troje dece. Kako je i sam Peđa jednom rekao, ona je sve što muškarac može da poželi. Možemo samo da se složimo sa legendom “kraljevskog kluba”.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti