Peđa Mijatović brutalno iskren: Brak sa Elenom bio je greška!

Peđa Mijatović brutalno iskren: Brak sa Elenom bio je greška!

Autor: | 23/05/2023

0

Peđa Mijatović i Elena Karaman bili su vrlo mladi kada su devedesetih godina započeli romansu. Ljubav koja je cvetala u Valensiji krunisana je brakom, ali su sedam godina kasnije odlučili da se razvedu. Proslavljeni fudbaler otvoreno je govorio o toj epizodi i priznao da je venčanje sa tada devetnaestogodišnjom ćerkom Verice Rakočević bilo greška.

Una TV printscreen

 

– Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio sam se, dobio dete i fokusirao se na karijeru. Da mogu da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično. Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto ‒ 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal ožene se mladi, gomila njih napravi grešku, kao što sam ja napravio, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina – iskreno je rekao Peđa, koji je imao 22 godine kada je stupio u brak sa Elenom. Potom je otkrio detalje razvoda.

Pročitajte: Ne biste je prepoznali ni za tri života! Ovo je jedina fotografija Elene i Peđe Mijatovića iz vremena velike ljubavi FOTO

Andreja Damnjanović

 

– Iz ove perspektive mislim da je bila greška jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i onda tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem važi, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal. Sve što je bivše, bivše je, hajde da pričamo o onom što je sadašnje i onom što nas čeka u budućnosti. Ne treba pričati, pogotovo te nezgodne stvari, ne treba vraćati te davne stvari koje su davno, davno zaboravljene – zaključio je Peđa Mijatović o razvodu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia, Arhiva HELLO!

Najnovije vesti