Žika Jakšić: Vreme je za novi dom

Žika Jakšić: Vreme je za novi dom

Autor: | 10/11/2019

0

Žika Jakšić započeo je izgradnju novog doma uz pomoć jednog prijatelja, a planira da se useli kada se radovi završe.

Voditelj će sada biti bliže poznatim prijateljima koji žive u ovom kraju, Saši Popoviću, Lepoj Breni, Acu Pejoviću...

- Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović - kaže izvor Blica.

Izgradnja vile je počela pre nekoliko meseci, a ono što se još sa ulice vidi jeste veliki bazen, koji će služiti u toku letnjih dana da se Žika sa svojim prijateljima opusti i rashladi.

- Istina je da gradim dom, ali nikada nisam voleo da se hvalim takvim stvarima, niti da pričam o svojoj privatnosti, pa ne bih ni sada. Što se tiče posla, imam neke planove za sledeću godinu i o tome ćemo uskoro pričati - rekao je ljubazno Žika Jakšić.

Podsetimo, Žika je Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom. Žiki je ovaj kraj očigledno prirastao srcu, te zbog dobre lokacije, privatnosti i brojnih komšija koji su mu i privatno veliki prijatelji odličio je da se opet skući u ovom kraju.

hellomagazin.rs ATA Images