Saša Kovačević: Zorana apsolutno nije ljubomorna, zato i dobro funkcionišemo

Saša Kovačević: Zorana apsolutno nije ljubomorna, zato i dobro funkcionišemo

Autor: | 09/01/2018

0

Miljenik ženske publike Saša Kovačević već neko vreme uživa s izvesnom Zoranom Tasovac sa kojom se retko kad pojavljuje u javnosti. Saša ističe da bi se odlično snašao u ulozi oca, kao i da bi bio najsrećniji zbog proširenja porodice.

Planiraš li proširenje porodice u 2018. i šta možemo očekivati kada je o karijeri reč?

Nebrojano puta sam pričao o proširenju porodice i kada se to desi, desiće se. Biće mi zaista puno srce zbog toga. Što se karijere tiče, samo bih voleo da ide kao što je i do sada išlo, a da publika i dalje, u svakoj mojoj pesmi, prepoznaje upravo to nešto čime se bavim mesecima.

Zbog čega se retko pojavljuješ sa Zoranom u javnosti, da li misliš da bi to ugrozilo vašu vezu?

Nekako sam kroz godine karijere shvatio da je bolje da svoj privatni život držim što više po strani, koliko je to izvodljivo i moguće, tako da iz tog razloga ne potenciram svoju vezu.


Često si isticao da obožavaš decu i da priželjkuješ devojčicu. Kako bi se snašao u menjanju pelena i kojim vrednostima bi učio svoju decu?

Mislim da bih se dobro snašao u ulozi oca. Jesam, nebrojano puta sam rekao da priželjkujem decu, odnosno devojčicu, kako sam i naglasio. Pretpostavljam da bih svoju decu učio vrednostima kojima su i mene moji roditelji učili, jer smatram da tu nema greške.

Kako Zorana reaguje na silne devojke koje ti se udvaraju, da li je ljubomorna?

Što se Zorane i ljubomore tiče, apsolutno nema nikakvih problema i verovatno je to razlog što mi funkcionišemo ovako kako i funkcionišemo.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram