Idi dok si mlad... Cecin bivši pokazao kako uživa na prvom zajedničkom letovanju s novom devojkom FOTO

Idi dok si mlad... Cecin bivši pokazao kako uživa na prvom zajedničkom letovanju s novom devojkom FOTO

Autor: | 18/08/2023

0

Posle kratke posete Hilandaru i upoznavanja sa manastirskim načinom života, Bogan Srejović vratio se svakodnevnom hedonizmu.

Instagram

 

Bivši dečko Cece Ražnatović, inače uspešni menadžer u oblasti ugostiteljstva, odveo je devojku Jovanu Ljubisavljević na letovanje, koje će, ako je verovati fotografijama, oboma dugo ostati u sećanju.

Pročitajte: Intimna ceremonija u manastiru Divostin - Bogdan Srejović sa novom devojkom blistao na venčanju FOTO

„Amore i more“, napisao je pored slike sa plaže na kojoj ih vidimo u strasnom zagrljaju, pod suncem, a more ih lagano dodiruje dok leže u plićaku.

Instagram

 

Zgodna voditeljka, manekenka i nekadašnja učesnica rijalitija uzvratila je sličnim „zaljubljenim“ prizorom i rečima: „Sunce, pesak, more, ti i ja“.

Pročitajte: Oženio se Cecin bivši - Prve fotografije s tajne ceremonije na Sejšelima FOTO

Mesecima su nerazdvojni, a da li će romansu podići na viši nivo, na primer do veridbe, tek ćemo videti. U svakom slučaju, uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Instagram

 

Posle raskida, prošlog januara, Bogdan i Ceca u zajedničkom obraćanju javnosti istakli su da će ostati u prijateljskim odnosima. Obećanje su ispunili.

Pročitajte: 500 kvadrata, bazen, privatna kapela... Zavirite u Cecinu vilu na Kipru koja ostavlja bez daha FOTO

I dalje prate jedno drugo na Instagramu. U vezi su bili godinu dana, ali su se verovatno rastali jer nisu uspeli da premoste neke razlike i savladaju sve izazove sa kojima su se suočili.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti