Više nije tajna: On je novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (foto)

Više nije tajna: On je novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (foto)

Autor: | 13/01/2021

0

Njen emotivni život više nije tajna - ovo je novi dečko Cece Ražnatović

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako "Blic" saznaje, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je medijska bomba, posebno ako se zna koliko retko Ceca otkriva detalje iz svog privatnog života. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Pročitajte: Ekskluzivno za "HELLO!" Ceca i Anastasija Ražnatović - Najbolje tek dolazi

Privatna arhiva

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkoj prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužim krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Novi dečko Cece Ražnatović mami osmehe i čini da Ceca blista

Privatna arhiva

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godine a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom "Instagram" profil možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Privatna arhiva

Ovim povodom Ceca se kratko oglasila:

- Ne želim da komntarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca za "Blic".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs privatna arhiva, Mirko Tabašević,

Slične Vesti