Sve je jasno: Mia Borisavljević otkrila da li će Ema dobiti brata ili sestru (foto)

Sve je jasno: Mia Borisavljević otkrila da li će Ema dobiti brata ili sestru (foto)

Autor: | 15/01/2021

0

Trudna Mia Borisavljević polako ali sigurno postaje svesna da će njihova porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana. Ćerkica Ema raduje se što će biti starija sestra, a pitanje kog je pola beba već nedeljama se nagađa. Mia srećne vesti, i činjenicu da će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, nije htela da krije.

- Istina je da sam trudna. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Ja iskreno priželjkujem devojčicu. Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti. Ja imam sestru, ona je dve godine starija od mene i znam koliko znači imati sestru. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru -uzbuđeno je rekla pre mesec dana trudna Mia Borisavljević za "Alo".

Pročitajte: Trudna Mia Borisavljević, stiže preslatko pojačanje

foto: ATA Images

A konačno je došao i taj dan. Preslatka porodica saznala je pol bebe, a pevačica je rezultate testa pokazala i na svom "Instagram" profilu.

- Mama je želela roze balone, a tata plave. Ema je bila suzdržana, važno joj je da je živo i zdravo - napisala je, vidno srećna, Mia pored video zapisa.

Pročitajte: Najkraća veridba u istoriji - Ne udaje se Mia Borisavljević, evo šta je problem

foto: Instagram printscreen

Kako je sada jasno da na svet stiže još jedna princeza, već su krenula nagađanja fanova kako će se devojčica zvati.

- Nismo još uvek razmišljali o imenu. Mi smo Emi dali ime bukvalno dan pre nego što smo otišli na porođaj, iako smo znali da je devojčica - iskreno je rekla nedavno Mia. Verujemo da će ovog puta pevačica ranije smisliti ime za svoje drugu naslednicu, pa tako vernu publiku neće dugo držati u neizvesnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti