Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

Autor: | 06/01/2021

0

Ćerka Mie Borisavljević oduševila mamu i tatu svojom domišljatošću...

Vest da je Mia Borisavljević ponovo u blagoslovenom stanju najviše je obradovala njenog nevenčanog supruga Bojana i ćerkicu Emu. Srećna porodica otpočela je sa pripremama za dolazak još jedne bebe, a ponosna mama otkriva kako je Ema prihvatila vest o tome da će postati starija sestra.

– Raduje se mnogo. Ona misli da će da dobije i seku i batu, ali sam joj ja objasnila da to neće moći tako odjednom - rekla je Mia za 24sedam i dodala kako bi ona izuzetno volela da dobiju još jednu ćerkicu, dok njen partner priželjkuje sina.

Pročitajte: Najkraća veridba u istoriji - Ne udaje se Mia Borisavljević, evo šta je problem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ❣️𝐌𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐢𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica, iako ima samo dve godine, a pevačica otkriva šta Ema koristi kao glavni izgovor, od kada je čula da joj je mama trudna.

- Raduje se i kaže da mora da pomogne i mami i tati i da zbog toga neće moći da ide u vrtić. Kaže da nema vremena, jer mora da pomaže mami i tati oko bebe, nema kad, sad mora da radi. To joj je idealan izgovor da ne ide u vrtić - priča kroz osmeh trudna Mia i otkriva da ona i Bojan još nisu odabrali ime za bebu.

Pročitajte: Kakva majka takva ćerka - Mia Borisavljević i preslatka Ema ukrale srca fanovima (foto)

– Nisam još razmišljala o tome, ne znam ni kog je pola beba. Mi smo Emi dali ime bukvalno dan pre nego što smo otišli na porođaj, iako smo znali da je devojčica.

Osim što neguje trudnoću, čuva ćerku i uživa u trudničkim danima, Mia Borisavljević posvećeno radi na svom novom poslu i veruje da će godina pred nama biti sjajna i za nju obeležena posebnim datumima i velikim uspesima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram