Vikend za pamćenje: U čijem društvu najviše uživa sin Aleksandre Prijović? (video)

Vikend za pamćenje: U čijem društvu najviše uživa sin Aleksandre Prijović? (video)

Autor: | 07/12/2020

0

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bogato je dete, jer je mezimac mnogobrojne porodice, koja ga iz dana u dan obasipa ljubavlju. Ipak, mama i tata su ti koji od svakog trenutka u životu malog Aleksandra žele da stvore posebnu bajku.

Upravo takav bio je i ovaj vikend za preslatkog dečaka. Emotivna pevačica na svom  „Instagramu“  podelila je trenutke koji za nju imaju poseban značaj. Sin Aleksandre Prijović naime, vikend je proveo u društvu svog dede, Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

Pročitajte: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku - Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela!

Pevačica i njen mezimac dan su proveli u društvu dede Nedeljka. Šetnja parkom za malog Aleksandra bila je pravo uzbuđenje. Deda ga je ljuljao na ljuljašci, a potom su zajedno igrali fudbal. Sve to zabeležila je ponosna mama i otkrila u čijem društvu najviše uživa mali Aleksandar.

Kako je zima već pristigla i praznici su gotovo tu, Aleksandra je sinu priredila pravu prazničnu bajku i ukrasila porodični dom, kako bi ona, Filip i Aleksandar, kao i ostali članovi porodice, mogli svakodnevno da uživaju u bajkovitom ambijentu.

 

Pročitajte: Čarolija za malog Aleksandra - Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića u prazničnom ruhu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Instagram story

Slične Vesti