Emotivno i iskreno: Voja Nedeljković se obratio sinu dirljivim rečima na ovaj važan dan

Emotivno i iskreno: Voja Nedeljković se obratio sinu dirljivim rečima na ovaj važan dan

Autor: | 22/06/2022

0

Sin Voje Nedeljkovića

Voja Nedeljković, svestrani voditelj i jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, na „Instagramu“ je objavio emotivnu objavu. U glavnoj ulozi je njegov sin Đorđe, koji je upravo iza sebe ostavio, kako mnogi kažu, najlepši period života – đačko doba.

Pročitajte: Ona završila medicinu, on iz biologije imao jedva trojku - Da nije doktorka Maja Nedeljković bi od ovoga zarađivala milione

Luka Šarac

 

Na maturskoj večeri pojavio se i Voja, ali ne kao pratilac, već zato što mu je to na neki način u opisu posla:

‒ Davne 1991. počeo sam da vodim program maturskih večeri u hotelu „Hyatt“. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali, sve u svemu, ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam im da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća. I da ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno, sine!

Pročitajte: Voja i Maja Nedeljković ekskluzivno za HELLO! o dve decenije skladnog braka i jednoj “atomskoj” bebi

 

 

Popularni voditelj u srećnom je braku sa lepom doktorkom Majom, koja mu je podarila sina. U jednom intervjuu otkrio je da Đorđe ne planira da krene njegovim stopama, ali fotografija otkriva da tata ima sve razloge da bude ponosan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još