Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Autor: | 22/06/2022

0

Odmor Emine Jahović

Posle razvoda od Mustafe Sandala, a onda i raskida emotivne veze sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, pevačica Emina Jahović odlučila je da se posveti sebi. Poslednjih nekoliko godina Emina je fokusirana na svoje sinove Jamana i Javuza, kao i na svoj posao. Pored brojnih poslovnih obaveza dugo nije nalazila vremena za odmor, ali konačno je i za to našla prostora u svom planeru.

Pročitajte: Posle razvoda je otišla u podstanare, ali joj luksuz ne manjka - Emina Jahović otvorila vrata stana u Istanbulu (foto)

Instagram

Odmor Emine Jahović posle tri godine

Naime, lepa pevačica je posle 3 godine bez pravog odmora odlučila da predahne na tropskoj destinaciji odakle je objavila fotografiju sa plaže. Osim vitke linije na koju smo navikli, ono što je novo krilo se u opisu slike, na osnovu čega se moglo se zaključiti da je Emina ponovo srećna. 

Pročitajte: Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši - Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

“...Odlučila sam da otpustim toksične veze i nepotrebne glavobolje, nepotrebne ljude...Sada slavimo život i osećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi za nas, nikada protiv. Volim vas sve”, napisala je Emina. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti