Stefan Đurič Rasta osuđen, sud je izrekao ovu presudu

Stefan Đurič Rasta osuđen, sud je izrekao ovu presudu

Autor: | 12/03/2021

0

Stefan Đurić Rasta (31) postigao je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje opojnih supstanci, koji je Stefan zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom. Reper je iz suda izašao prilično zadovoljan i raspoložen, a javnost je sa nestrpljenjem išekivala da čuje presudu. 

Pročitajte: Posle tri meseca konačno će zagrliti Taru - Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora (foto)

Ata Images

 

 

Kako prenose domaći mediji, Stefan Đurić Rasta osuđen je na kućni zatvor, što znači da će narednih godinu dana nositi nanogicu.

- Pravda je spora, ali dostižna. Sve je prošlo u najboljem redu, tako da mogu svima da se zahvalim. Hvala i vama - poručio je reper okupljenim novinarima, piše "Kurir".

Pročitajte: Ana Nikolić reagovala - Makar bila u ratu sa Rastom, preko ovoga neću preći

Ata Images

 

 

Podsećamo, Rasti je u januaru ukinut pritvor u kojem je proveo skoro četiri meseca od hapšenja u oktobru prošle godine. Nakon tromesečne istrage Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio teže krivično delo, protiv njega je na sudu krajem prošle godine podnet optužni predlog za nedozvoljeno držanje opojnih supstanci, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još