Maja Šuput otkriva: Izabraću moćno ime za svog sina

Maja Šuput otkriva: Izabraću moćno ime za svog sina

Autor: | 17/01/2021

0

Trudna pevačica Maja Šuput u šestom je mesecu, a radovi na pripremi doma, za bebin dolazak uveliko su u toku. Na pripremi sobe za sinčića Maja radi sa posebnom pažnjom. Kada su njen suprug Nenad Tatarinov i ona saznali da će postati roditelji preslatkog dečaka, skakali su od radosti.

Ipak, kako je trudna pevačica u šestom mesecu, sve češće joj postavljaju pitanje o imenu, koje je za sina odabrala. Iako nije htela da otkrije ime, koje će nadenuti sinu, Maja je rekla da ima nekoliko ideja, ali da će se svakako odlučiti za neko od stranih imena.

- Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo prezime dodati neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad." Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da imenom obeležiš to detetovo razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad deca više nisu normalna, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme, pa da mi celi život govori: "Jesi li morala?" - rekla je Maja u razgovoru za "In magazin", a njen odgovor pokrenuo je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Oduševljenje preplavilo buduće roditelje - Hrvatska pevačica Maja Šuput otkrila pol bebe (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dok su jedni davali predloge imena za dečaka, drugi su oštro kritikovali njenu izjavu. Bilo kako bilo, trudna pevačica Maja Šuput još nije donela konačni sud o imenu koje će izabrati za svog sina, za koje verujemo da će biti izuzetno neobično.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti