Maja Šuput pokazala sina: Upoznajte ljubav mog života (foto)

Maja Šuput pokazala sina: Upoznajte ljubav mog života (foto)

Autor: | 19/03/2021

0

Sin Maje Šuput na svet je stigao 17. marta. Pevačica je dugo iščekivala trenutak kada će zagrliti svoje prvo dete koje je dobila u braku sa Nenadom Tatarinovim, a sreću želi da podeli sa čitavim svetom.

Pročitajte: Sin Maje Šuput stigao - Ime dečaka sa nestrpljenjem se iščekuje

Ata Images

 

Porodica popularne pevačice je presrećna. Maja se porodila u „Petrovoj bolnici“ u Zagrebu, a Nenadov i Majin prvi sin na svet je stigao carskim rezom i porođaj je protekao u najboljem redu.

Ponosni roditelji još nisu otkrili kako će im se zvati prvorođeni sin, ali pevačica je morala da ga predstavi javnosti. Naime, ona je na svom profilu na „Instagramu“ podelila fotografiju dečaka uz emotivni opis: 

Pročitajte: Sin Maje Šuput nosiće moćno ime - Pevčica otkriva koja imena su u opticaju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve - emotivna je bila Maja. 

Još nije otkriveno kako se mlađi Tatarinov zove, a pevačica i njen partner nedavno su sa pratiocima na „Instagramu“ podelili kako su mu odabrali ime.

-  Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo prezime dodati neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad." Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da imenom obeležiš to detetovo razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad deca više nisu normalna, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme, pa da mi celi život govori: "Jesi li morala?" - rekla je Maja u razgovoru za "In magazin", a njen odgovor pokrenuo je brojne reakcije na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin