Ostvarenje sna: Maja Šuput i Nenad Tatarinov čekaju bebu

Ostvarenje sna: Maja Šuput i Nenad Tatarinov čekaju bebu

Autor: | 07/10/2020

0

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u braku su nešto više od godinu dana, a u Hrvatskoj važe za jedan od lepših parova. Sada su, bajkovitim fotografijama podelili radosne vesti - Maja Šuput je trudna!

- Iznenađenjeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puunoo veću vest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najlepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi, porodicu, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. - napisala je Maja na svom "Instagramu" i dodala:

Pročitajte: Maja Šuput ima prelepe vesti (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on Oct 7, 2020 at 4:14am PDT


- Malo je reći da smo oboje na sedmom nebu i da je reč uzbuđenje dosegla novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo petnaest nedelja u nadi da će sledecih dvadeset pet proći ovako lepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću.

Posle objave da je trudna, hrvatska pevačica dobila je čestitke od brojnih pratilaca, ali i kolega, a među prvima čestitale su Severina i Nina Badrić.

Pročitajte: Fotografije govore više od reči - Maja Šuput posle mesec dana otkrila kako joj je u braku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on Jul 27, 2020 at 1:40am PDT


Maja i Nenad u vezi su već tri godine, a u braku godinu ipo dana. Svojevremeno, pevačica je otkrila da je od prvog dana znala da je Nenad njena srodna duša, pa je proširenje porodice, došlo kao ostvarenje sna.

- Žena u mojim godinama tačno zna šta želi, a još više zna šta ne želi! Tako da je meni bilo vrlo jednostavno. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! To je bilo to, moje je - govorila je na početku njihove veze Maja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram