Ne bismo mogli da zamislimo nju: Ova glumica je trebalo da bude Emilija Popadić

Ne bismo mogli da zamislimo nju: Ova glumica je trebalo da bude Emilija Popadić

Autor: | 15/10/2023

0

Uloga Emilije Popadić nije bila namenjena Ceci Bojković

Serija „Bolji život“ obeležila je detinjstvo svima nama u periodu od 1987. do 1991. godine i brzo je ušla u legendu, a junaci istoimenog remek-dela postali su naši omiljeni glumci. Svetlana Ceca Bojković, koja je glumila genijalnu Emiliju Popadić, svima nam je izmamila osmeh svojim britkim jezikom.

Ata Images

 

Ipak, ova uloga nije bila namenjena njoj, a malo ko bi i mogao da zamisli drugu glumicu na Cecinom mestu.

Prvobitno je bila namenjena Dari Džokić, a u vreme snimanja Dara je imala trideset i neku i mogla je da bira da li će biti Emilija ili Violeta.

Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam mnogo u pozorištu i uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog postupka, tako je trebalo da bude - otkrila je Dara prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: Svetlana Bojković joj je preotela muža, a svađa se i danas prepričava - Liljana Lašić sada bi sve drugačije, evo gde je danas (video)

Popularnost je stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama, što na pozorišnoj sceni, što pred kamerama, a poslednjih meseci bila je deo dva velika televizijska projekta: „Tajna vinove loze“ i „Radio Mileva“.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti