Godine razdvojenosti nisu ugasile ljubav: Rada prvi put iskreno o pomirenju sa Milanom Stankovićem

Godine razdvojenosti nisu ugasile ljubav: Rada prvi put iskreno o pomirenju sa Milanom Stankovićem

Autor: | 19/05/2022

0

Rada i Milan ponovo u vezi?

Rada Manojlović stavila je tačku na vezu sa Harisom Berkovićem i samo posle nekoliko nedelja osvanula na svim naslovim stranama. Razlog je navodno pomirenje sa nekadašnjim emotivnim partnerom Milanom Stankovićem.

Kako se piše, Rada i Milan navodno zajedno obilaze i manastire, a za pomirenje su čak dobili i blagoslov.

Pročitajte: Rada Manojlović otvorila dušu - Svi misle da sam glupa i prosta!

Instagram

 

Sada se oglasila Rada i otkrila istinu o navodnom pomirenju sa Stankovićem.

- Nije istina, naravno, ali moram odati priznanje autoru, jedna od jačih sapunica i zapleta, kakva crna "Kasandra". Smejem se ceo dan - prokomentarisala je Rada piše Kurir i time stavila tačku na nagađanja.

Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori. Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Pročitajte: Rada i Milan Stanković za HELLO! - Istina o našem odnosu 

Mirko Tabašević

 

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je krenula da se pogoršava. Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom i to je bio znak da su zaista raskinuli. Milan je nakon raskida sa Radom pevačicu optužio da ga je varala, međutim oni su ostali u prijateljskim odnosima.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin