Rada Manojlović i Milan Stanković za novi “Hello!”: Istina o našem odnosu

Rada Manojlović i Milan Stanković za novi “Hello!”: Istina o našem odnosu

Autor: | 21/12/2015

0

Od prijateljstva do ljubavi i nazad, Rada Manojlović i Milan Stanković prevalili su vremenski dug put, a njihovo zajedničko životno putovanje nastavilo se i po okončanju emotivne veze. U susret novogodišnjim praznicima koji su im pre dve godine doneli prekid petogodišnje veze, jedan od najintrigantnijih parova na javnoj sceni odlučio je da za magazin "Hello!" da prvi zajednički intervju posle okončanja romanse i iskreno progovori o odnosu koji u godini na izmaku puni stranice medija s akcentom na njihovo pomirenje. Odsečno, direktno i bez zadrške, misleći prvenstveno na ljude koji prate i vole ono što njih dvoje stvaraju, mlade muzičke zvezde poslednji put otvaraju poglavlje o svom odnosu, odlučne da ga posle ovog intervjua ponovo zatvore u intimni kutak između četiri zida.

U poslednje vreme provodite mnogo vremena zajedno. Kakva je priroda vašeg odnosa?

Rada: Zapravo mi smo uvek provodili mnogo vremena zajedno, ali dok smo bili u vezi nismo se eksponirali, pa tako ni prijateljstvo koje je nastavljeno posle veze. Naše drugarstvo je uvek bilo istog intenziteta, čak i dok sam bila u vezi sa Momirom, i tako će ostati do kraja života, ko god da bude moj emotivni partner u budućnosti. Milan će uvek biti deo mog života i to će svaki moj partner morati da prihvati.

Milan: Nismo robovi svojih, još manje tuđih predrasuda, pa imamo taj luksuz da budemo u odnosu koji nam odgovara. Delimo ideje, planove, brige i, što je najbitnije, poslovno sarađujemo na jednom fantastičnom nivou. Mislim da nema mesta insinuacijama o obnovljenoj ljubavnoj vezi. Uvek sam živeo onako kako želim, a ne kako drugi očekuju. Nisam snishodljiv, niti mi je gluma bliska.

Postoji li mogućnost da jednog dana vaš odnos preraste u nešto više?

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 21. decembra.

(Zabranjeno preuzimanje teksta i fotografija bez dozvole redakcije “Hello!”)

Komentari (0)

Loading
deana đukić miloš nadaždin

Najnovije vesti