Posle dugih šest meseci: Pronađeno beživotno telo Marijane Seifert?

Posle dugih šest meseci: Pronađeno beživotno telo Marijane Seifert?

Autor: | 25/10/2022

0

Telo Marijane Seifert pronađeno u Savi? 

Posle dugih šest meseci potraga za Marijanom Čvrljak-Seifert (37) mogla bi da ima tragičan kraj. Naime, juče je u Savi pronađeno telo nepoznate žene i odmah se rodila sumnja da je reč o bivšoj pobednici „Velikog brata“, koja je nestala 27. aprila iz doma na Savici, gde je živela sa suprugom Karlom i decom.

Pročitajte: Marijanina sestra u suzama sve priznala, evo šta se dogodilo učesnici Velikog brata

Facebook printscreen

 

Marijanin otac Ivo Kovačević posle ove informacije kratko se oglasio za hrvatske medije.

‒ U kontaktu smo sa policijom, a danas će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam u kakvoj je odeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla da bude Marijana ‒ izjavio je Marijanin otac za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte: Potraga za Marijanom iz Velikog brata - Dron nadleće područje reke, prijateljica otkriva zvučala mi je setno

printscreen

 

Na pitanje novinara jesu li članovi porodice dali uzorak krvi zbog moguće DNK analize, Ivo je rekao da nisu, ali će rado to učiniti.

‒ Daćemo sve što treba! Samo želimo da se ova agonija što pre završi, teško je ovako živeti ‒ kazao je sinoć Kovačević koji je rano jutros zvao policijsku stanicu koja vodi slučaj, gde su mu rekli da se rezultati čekaju.

‒ Rekli su mi da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li mi je to olakšanje ili nije ‒ govori utučeni otac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti