Marijanina sestra u suzama sve priznala, evo šta se dogodilo učesnici Velikog brata

Marijanina sestra u suzama sve priznala, evo šta se dogodilo učesnici Velikog brata

Autor: | 11/10/2022

0

Sestra Marijane Čvrljak se načisto slomila

Marijana Čvrljak, udato Seifert, pobednica „Velikog brata“, nestala je 27. aprila u Zagrebu. Hrvatski mediji tada su preneli da je deo njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od doma u Lastovskoj ulici. Policija je detaljno pretraživala kvartove i područje oko reke Save kod „Mosta mladosti“, ali pomaka nije bilo. 

Pročitajte: Potraga za Marijanom iz Velikog brata - Dron nadleće područje reke, prijateljica otkriva zvučala mi je setno

Facebook printscreen

 

Sestra Marijane Čvrljak Maja Kovačević u bolnoj ispovesti u rijalitiju iznela je tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa, ali i objasnila način na koji je njena porodica to saznala.

‒ Posle rođendanske proslave vratila se u stan, posvađala se sa njim, izašla i više se nikada nije javila. Tog jutra došla je policija i rekla da je na mostu nešto nađeno. Ja sam odmah imala osećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke nije ponela, po tome sam bila sigurna da nije otišla da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve ‒ govorila je Maja kroz suze.

Pročitajte: Marijana Čvrljak - Priznala da je veza sa Nikolom Nemeševićem u krizi

printscreen

 

‒ Moja mama svakog dana plače, ona ne spava. Moj otac je otišao kod čoveka koji zaista mnogo zna s nadom da može da vidi, da nam pomogne. Rekao je da joj niko ništa nije uradio, ona se sama ubila, skočila je sa mosta. Rekao je i lokaciju gde se nalazila i da treba ići dvadeset kilometara nizvodno, da je telo za nešto zapelo. Rekao je da garantuje i da će finansirati potragu. To je najnovija informacija ‒ rekla je Maja i informacijama o Marijaninoj ćerki sve rasplakala. 

‒ Ona ne zna, mala je. Misli da mama ima drugu boju kose, da je sada možda neki tajni agent. Mislim da je svesna, ali lakše je pričati joj priče, da joj možda mama putuje po svetu ‒ plakala je sestra Marijane Čvrljak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti