Opasna crnka: Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu (foto)

Opasna crnka: Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu (foto)

Autor: | 14/04/2022

0

Nemanja Gudelj je novi dečko Anastasije Ražnatović, prenose domaći mediji. Njih dvoje poznaju se odranije, ali su varnice sevnule su tek nedavno. Ćerka Cece Ražnatović uplovila je u novu vezu pre mesec dana, kada je Nemanja boravio u Srbiji.

Pročitajte: Ljubav u Sevilji -  Nemanja Gudelj osvojio srce Ansastaije Ražnatović

Bogati fudbaler, čija godišnja zarada u Sevilji ide i do 5.650.000 evra, ne voli noćni provod i opsednut je tetovažama. Reprezentativac zanimljivog imidža na telu ima popriličan broj crteža, a poslednji je uradio baš u Sevilji gde trenutno igra za istoimeni klub ‒ tri krsta na leđima.

Instagram

 

Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja. Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka sličica na njegovom telu ima posebno značenje, piše Kurir.

Pročitajte: U dom Ražnatovića stiže pojačanje - Anastasija ne zna šta je snašlo, godinama je sanjala ovaj dan (foto)

Instagram

 

Osim na tetovaže Nemanja Gudelj definitivno je slab i na pevačice. Pre Anastasije bio je u tajnoj vezi sa Sanjom Vučić. Par je uspešno krio ljubav sve dok članica benda „Hurricane“ nije potvrdila da je srećna i zaljubljena u uspešnog fudbalera, reprezentativca Srbije.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti