Ljubav u Sevilji: Dva meseca posle raskida Anastasija Ražnatović u vezi sa poznatim fudbalerom! (foto)

Ljubav u Sevilji: Dva meseca posle raskida Anastasija Ražnatović u vezi sa poznatim fudbalerom! (foto)

Autor: | 13/04/2022

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su novi par


Samo dva meseca nakon što je okončala dugogodišnju emotivnu vezu sa Đorđem Kuljićem, Anastasija Ražnatović ima novog dečka! Kako saznaje Blic, srce mlade pevačice osvojio je Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje. 

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle raskida - Đorđe Kuljić uslikan na rođendanu prelepe manekenke (foto)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i već posle nekoliko izlazaka shvatili da između njih postoji hemija. O ljubavi još nisu spremni da govore javno, a činjenica da Cecina ćerka trenutno boravi u Sevilji, što je istakla na svom Instagramu, diskretno potvrđuje novu vezu. 

Anastasija je prošle nedelje pričala kako je spremna za novu ljubav nakon raskida sa Đorđem Kuljićem.

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem - istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

– Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - rekla je Anastasija za Story.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti