Potkrovlje za zaljubljene: Milan Marić odškrinuo vrata novog stana, ovde će živeti sa devojkom Miom Bjelogrlić (foto)

Potkrovlje za zaljubljene: Milan Marić odškrinuo vrata novog stana, ovde će živeti sa devojkom Miom Bjelogrlić (foto)

Autor: | 05/04/2022

0

Stan Milana Marića konačno je gotov, glumac pokazao kako ga je opremio

Ljubavni život jednog od najpoželjnijih glumaca mlađe generacije privlači enormnu pažnju pripadnica lepšeg pola svih generacija. Apsolutno ih razumemo. Ali, Milan Marić u tom smislu retko kad nije zauzet.

Posle raskida duge veze sa jednom beogradskom preduzetnicom, koja je bila prilično starija od njega, zaljubio se u ćerku Dragana Bjelogrlića. Iskre su, verovatno, planule tokom snimanja Bjelinog filma o Tomi, u kojem je Marić igrao naslovnu ulogu, ali o tome ne znamo mnogo. Lepa Mia, politikolog i producent, od njega je mlađa šest godina, što pobija tvrdnju da preferira starije žene.

Pročitajte: Zaljubljeni do ušiju - Milan Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom, detalji tajne romanse isplivali u javnost

Jakov Simović

 

Da je veza postala ozbiljna shvatili smo i kada je glumac na Instagramu objavio fotografiju stana u koji se nedavno uselio. Pretpostavlja se da će tu živeti sa devojkom. Savršeno ljubavno gnezdo u potkrovlju jedne stambene zgrade u Beogradu, ušuškano i skriveno od svih, sa prozorima koji gledaju u nebo umesto na ulicu, a na taj način obezbeđuju i više prirodnog svetla.

Pročitaje: Šta će tata reći - Marić i Mia krili vezu od Bjele, evo kako je reagovao kada je napokon saznao

Instagram

 

Kada je o enterijeru reč, Milan je ili fan minimalizma ili svoj životni prostor još nije u potpunosti opremio. U prvom planu vidimo kauč, a sivoj garnituri pripada i stočić, koji je u trenutku slikanja bio „ukrašen“ šoljicom kafe. Dalje u uglu je veći sto, trpezarijski. Mesto je tiho i izolovano, idealno za zaljubljeni mladi par. Možda nam Milan uskoro otkrije još neki detalj iz njegovog potkrovlja...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti