Pre Mije Bjelogrlić, postojala je ona: Pomogla je Milanu Mariću kad mu je bilo najteže

Pre Mije Bjelogrlić, postojala je ona: Pomogla je Milanu Mariću kad mu je bilo najteže

Autor: | 13/12/2023

0

Milan Marić se uvek okreće njoj

Ne treba se stideti da potražite pomoć kad vam je potrebna, a toga je svestan i Milan Marić, koji otvoreno govori kako godinama ide na psihoterapiju.

Ata Images

 

Iako je okružen prijateljima, porodicom i najveću podršku mu pruža partnerka Mia Bjelogrlić, glumac je svestan da čovek prvenstveno mora da nauči da pomogne sebi, a mnoge probleme rešava upravo kod terapeuta.

N1 promo

 

Milan redovno koristi usluge psihoterapeuta godinama kako bi ostao svoj pored svih dobrih i loših stvari kroz koje je u životu prošao.

Pročitajte: Potkrovlje za zaljubljene - Milan Marić odškrinuo vrata novog stana, ovde će živeti sa devojkom Miom Bjelogrlić (foto)

– Ta vrsta rada na sebi kao rezultat ima poboljšanje životnog standarda u doživljaju sa samim sobom. To je nešto što je neprocenjivo, nešto što ne može da kupi ni uspeh na profesionalnom planu, ni na emotivnom. Postoje ljudi kojima je super u karijeri, odlično im je kada je emotivni život u pitanju, s porodicom je sve u redu, ali se oni prosto ne osećaju kako treba i onda su ubeđeni da je sramota da bilo kome kažu da oni nisu dobro. To je opasna zamka, jer je moguće da se desi da i tada niste dobro, iako vama na svim poljima ide kako treba. Jako je bitno tada sebi da pomognete, a to možete terapijom – rekao je glumac za „Star”.

Ivana Todorović

 

– Postoji period privikavanja, navikavanja da na taj način pričate o sebi, brzo osetite korist od toga, brzo se desi da ponovo želite da se vratite. Postoji momenat kad dođemo do nekih, nama osetljivih tema, tada se negde i branimo, pa o tome ne želimo da pričamo, ljutimo se na psihoterapeuta i terapiju, to je moje iskustvo, da baš tada moram da kažem šta imam i suočim se sa tim i prevaziđem. Nakon toga kreće otvaranje i šansa da pronađete sebe. Smatram da se kod nas o tome ne govori dovoljno, mentalno zdravlje je tabu tema još uvek. Ja sam na terapiju krenuo pre osam godina i idem i dan-danas – priznao je Milan Marić.

Pročitajte: Biće veselo! Bivša devojka Milana Marića stigla u Beograd, pogledajte kako danas izgleda 20 godina starija glumica FOTO

Mia Bjelogrlić takođe redovno posećuje terapeuta, i o tome je otvoreno govorila u medijima.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti