Šta će tata reći: Marić i Mia krili vezu od Bjele, evo kako je reagovao kada je napokon saznao

Šta će tata reći: Marić i Mia krili vezu od Bjele, evo kako je reagovao kada je napokon saznao

Autor: | 09/03/2022

1

Milan Marić i Mia Bjelogrlić novi su selebriti par o kojem će se, nesumnjivo, tek pisati i pričati. Atraktivan izgled glavnih aktera,“zvučna” imena i doza misterije oko njihove veze bili su sasvim dovoljni da odmah ustalasaju javnost. Šarmantni glumac, za kojim uzdišu mnoge devojke u Srbiji, i ćerka Dragana Bjelogrlića upoznali su se još na snimanju filma “Toma”, u kome Milan tumači glavnu ulogu, ali su počeli da se zabavljaju u vreme novogodišnjih praznika.

Pročitajte: Zaljubljeni do ušiju - Milan Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom, detalji tajne romanse isplivali u javnost

Ata images, Dusan Petrovic

 

Dok su mediji nagađali da harizmatični glumac tuguje posle raskida dvogodišnje veze, on je već uveliko uživao u tajnoj romansi sa mladom producentkinjom. Izvori bliski paru kažu da je Dragan među poslednjima saznao sa kim se zabavlja njegova ćerka, ali i da je oduševljen njenim izborom. Uostalom, kako i ne bi kada i sam ceni Milana, i kao čoveka, i kao kolegu.

Pročitajte: Nesrećno zaljubljen - Srce Milana Marića tuguje kao nikada, posle ovih reči svaka žena bi poklekla, ali ne i ona

Boško Karanović

 

Komentari (1)

Loading
TanjaM 15:42 12.03.2022
Odgovori

Ona koja se bori za prava žena i koja se protivi njihovom "tlačenju" krila vezu od rođenog oca ....malo kontradiktorno, zar ne ?

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti