Operacija je bila jedino rešenje: Dejan Milićević otkrio kako je smršao neverovatnih 50 kilograma

Operacija je bila jedino rešenje: Dejan Milićević otkrio kako je smršao neverovatnih 50 kilograma

Autor: | 04/04/2022

0

Dejan Milićević – Operacija želuca promenila mu je život

Kada se pre dve godine susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, Dejan Milićević odlučio je da život promeni iz korena. Poznati fotograf se, naime, podvrgao operaciji želuca posle koje je izgubio neverovatnih pedeset kilograma.

Prilikom gostovanja u emisiji RTS ordinacija Dejan je do detalja ispričao kako je izgledala njegova duga i mučna borba sa prekomernim kilogramima.

‒ Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovek koji je želeo da ozdravi. Beskrajna lutanja po nutricionistima, po teretanama... Trideset godina pokušavao sam da smršam. Bila je to priča bez kraja, jedan bumerang ‒ priznao je na samom početku.

Pročitajte: Dejan Milićević nakon operacije smanjenja želuca - Vraćam se na fabrička podešavanja

Marko Marković

 

Višak kilogama, prema Dejanovim rečima, nije bio samo estetski problem već je izazvao ozbiljne zdravstvene komplikacije.

‒ Bio sam na pragu za dijabetes 2, svi parametri su ukazivali da je, ukoliko nastavim po starom, sledeći korak dijabetes.

Pročitajte: Dejan Milićević nakon zdravstvenih problema - Najteže mi je što me majka gleda u bolničkoj postelji

Marko Marković

 

Iako je posle operacije potpuno promenio način života i ishrane, Dejan priznaje da sebi povremeno da malo oduška.

‒ Sebi dozvoljavam apsolutno sve. U dosta slučajeva, naravno, grešim, pa se posle malo pokajem ili, ako uzmem više od onoga što mogu da pojedem, desi mi se neka teskoba, osećam da sam preterao. Govorim o neznatnim količinama hrane, koje je sasvim u redu uzimati više puta pomalo, međutim, neki put poželim da užitak traje nešto duže, pa se desi da preteram.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin