Izgled Dejana Milićevića svi komentarišu
Dejan Milićević imao je 143 kilograma kada se u decembru 2019. godine na Institutu u Sremskoj Kamenici podvrgao operaciji želuca. Na taj korak odlučio se posle bezuspešnih pokušaja da redukuje težinu, a pošto se u međuvremenu suočio i sa zdravstvenim tegobama dileme o odlasku “pod nož” nije bilo.
Pročitajte: Operacija s kojom se ne treba igrati - Dejan Milićević do detalja opisao kako izgleda zahvat smanjivanja želuca
Poznati fotograf i reditelj sinoć se pojavio na dodeli MAC nagrada i neobičnim stajlingom privukao veliku pažnju prisutnih. Na glavi je nosio umetnu kosu, a ispod dugog kožnog mantila – trbušnjake.
Naravno, reč je o neobičnom komadu izrađenom specijalno za ovu priliku. Bilo kako bilo, izgled Dejana Milićevića se komentarisao, što mu i jeste bio cilj.
Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada FOTO
Podsetimo, nakon što je 5. decembra 2019. godine operisao želudac, Dejan Milićević je za HELLO! ispričao:
- Oni koj se vode mišlju “smanjio sam želudac, mogu da nastavim da jedem po starom” na pogrešnom su putu. Prvo, kada vam odseku i bace u kantu dve trećine želuca, dobro ćete razmisliti šta vam je činiti sa preostalim delom. I da pokušate da nastavite sa hamburgerima i slatkišima, nećete moći, jer će organizam odbijati “džank fud.” Da mi je neko rekao da ću gledati u čokoladu bez želje da je okusim, ne bih mu verovao. Probao sam u par navrata da pojedem po kockicu, ali sam svaki put osetio laganu mučninu. Jednostavno, “odmilila” mi se. U prvoj nedelji unosi se samo tečnost, zatim se preko pasirane hrane polako vraća na čvrste obroke, a u šestoj nedelji dozvoljeno je malo eksperimentisanje namirnicama kako bi proverili reakciju organizma. U početku mi je sve bilo čudno, a sad sam se već navikao na novi režim ishrane. U restoranu pojedem trećinu porcije, ostalo zamolim da mi zapakuju, pa kod kuće dovršim u nekoliko navrata. Prosto, ne mogu da pojedem više od količine koja stane na dlan. Pridržavam se saveta lekara da jedem manje porcije, četiri do šest puta u toku dana, sa pauzama od dva sata. Šećer i začinjenu hranu izbegavam u širokom luku. Dan počinjem uz smuti, a na meniju su povrće, beli sir, sve vrste potaža i rižota.
Slične Vesti
Operacija je bila jedino rešenje: Dejan Milićević otkrio kako je smršao neverovatnih 50 kilograma
Dejan Milićević – Operacija želuca promenila mu je život
04/04/2022
Saznajte višeCrveni tepih MAC nagrada: Grašo prošetao Hanu, poznata pevačica trudnički stomak FOTO
Dodela MAC nagrada okupila zvezde regiona
26/01/2023
Saznajte višePročitajte još
Živi između tri grada: Sestru Marka Jarića retko viđamo u javnosti, kažu da liči na slavnog brata
Sestra Marka Jarića je uspešna dizajnerka
26/04/2024
Saznajte višeRastin otac ne odvaja se od bolesnog sina: Snimak iz bolnice sve govori
Otac Stefana Đurića Raste je uz sina
26/04/2024
Saznajte višeMoreno Debartoli, dečak iz filma Otac na službenom putu, danas je uspešan kuvar
26/04/2024
Saznajte višeNovim grobljem odzvanjaju reči Ognjena Jankovića: Spremni smo na sve što nam sledi...
Ognjen Janković održao potresan govor na sahrani bivše supruge
26/04/2024
Saznajte višeSahrana Bojane Janković: Bivši muž došao sa Milenom Radulović, sestra Ivana i starija ćerka zanemele
Sahrana Bojane Janković
26/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)