Velelepnu porodičnu vilu napustila je posle udaje i stvorila svoj dom iz snova: Ovde živi Ilda Šaulić (foto)

Velelepnu porodičnu vilu napustila je posle udaje i stvorila svoj dom iz snova: Ovde živi Ilda Šaulić (foto)

Autor: | 01/04/2022

0

Kuća Ilde Šaulić jasno stavlja do znanja da u njoj živi osoba od stila

Luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi sa porodicom, Ilda Šaulić je posle udaje dobila na poklon od muža Bojana Vučkovića. Popularna „karingtonka“ nalazi se u komšiluku Lepe Brene i odiše otmenošću. 

Inače, pevačica je uz roditelje, Šabana i Gordanu Šaulić, od malih nogu živela kao „princeza na zrnu graška“, a suprug joj je omogućio da i u braku sačuva standard na koji je navikla. 

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila - U Eminom vaspitanju ne koristim Šabanove metode

Instagram

 

Zbog ćerke Eme porodici je bilo izuzetno važno da kuća ima prostrano dvorište, kako bi devojčica mogla nesmetano da se igra. Visoka ograda, koju delimično čini i brižljivo raspoređeno zelenilo, zaklanja ukućane od radoznalih pogleda sa ulice. 

Pročitajte: Kao bliznakinje - Ema slavi peti rođendan, u tu čast Ilda Šaulić učinila je jedno (foto)

Instagram

 

Mezimica tragično nastradalog kralja narodne muzike retko prikazuje unutrašnjost svog doma, a na osnovu retkih fotografija koje je objavila stiče se utisak da u skoro svakoj prostoriji postoji bar jedna vaza sa buketom svežeg cveća. 

Pročitajte: Sve je spremno za brak - Zavirite u neverovatnu kuću koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek upravo kupili (foto)

Instagram

 

Budući da muž Ilde Šaulić u američkom gradiću Sent Olbansu ima stan, ali i razvijen biznis u svetu sporta, tročlana porodica u toku godine često boravi u državi Vermont. Poslednji put sa njima je bila i Ildina majka Goca, pa su tri dame uživale. 

Pročitajte: Završena ostavinska rasprava - Evo kome je pripala imovina Šabana Šaulića

Instagram

 

Iako je Ilda Šaulić u mlađim danima bila veliki teniski talenat, njena ćerkica se, otkrila je u jednom intervjuu, mnogo više interesuje za fudbal koji je u Americi popularan među devojčicama. 

Pročitajte: Nisu svi kao Olja Balašević - Da je živ, Šaban bi se rasplakao da vidi šta su danas učinile Goca, Ilda i Sanela (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin