Ilda Šaulić otkrila: U Eminom vaspitanju ne koristim Šabanove metode!

Ilda Šaulić otkrila: U Eminom vaspitanju ne koristim Šabanove metode!

Autor: | 16/11/2020

0

Ilda Šaulić mnogo puta istakla je da je bol za Šabanom još uvek neutešna i da se i posle dve godine ništa nije promenilo.

- Tata mi nedostaje svakoga dana., isto kao i pre dve godine. Ništa se nije promenilo. Nema dana kada ne pomislim na tatu, šta bi i kako bi bilo da je i dalje sa nama. Da li je moglo išta drugačije da se uradi. Hiljadu pitanja mi se sve vreme vrte po glavi - kaže Ilda.

Pročitajte: Šabanu bi srce bilo puno - Ilda Šaulić pokazala da je Ema krenula dedinim stopama (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

Pevačica ističe da joj je otac bio najveća podrška i savetodavac kada je posao u pitanju, a od svega, bio je najbolji deda.

- Ema je često pitala za njega, iako ima samo četiri godine. Mi smo joj uvek govorili da je deda na putu, ali nas često stavlja u mat pozicije. Tako nam je jednog dana rekla da to nije istina, jer ona zna da je deda sa anđelima na nebu i da nas sve gleda i čuva - priča Ilda o svojoj ćerkici i ističe da u njenom vaspitanju ne koristi očeve metode.

- On je bio dosta blag, možda i suviše. Možda više mamine metode koristim. Ona je bila strožija i držala je sve pod kontrolom. Mora nekad malo i da se podvikne - kaže za "Svet" uvek nasmejana Ilda.

Pročitajte: Ilda Šaulić nakon gubitka bebe - Kad ostanem sama plačem i puštam da bol kroz suze isteče

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

Ovom prilikom Ilda Šaulić progovorila je o nasledstvu koje je ostalo iza Šabana.

Naime, dugo se pisalo o tome da će Šabanova porodična kuća u Šapcu biti pretvorena u muzej. Ilda je otkrila da li je to istina:

- Kuća je sređena. Ja sam je sredila za život. Promenjeno je dosta toga, renovirana je. Ja sam je ušuškala tako da uvek kad poželim otvorim vrata i uđem u mali raj. Da li će jednog dana postati muzej to ćemo još videti. Šabanove stvari će uvek biti tu, ali ima i dosta naših porodičnih stvari ostalih od bake, deke tate. Ipak, ništa nije prilagođeno muzejskoj postavci, već življenju - otkrila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti