Nikola Rađen prvi put o novoj devojci: Srećan sam

Nikola Rađen prvi put o novoj devojci: Srećan sam

Autor: | 02/04/2021

0

Nova devojka Nikole Rađena je pevačica Milica Ristić. Iako poznati vaterpolista posle razvoda sa Anom Kokić nikada nije komentarisao svoj ljubavni život, nedavno se otkrilo ko je mlada dama koja je osvojila njegovo srce.

Pročitajte: Nikola Rađen o slabostima - Možda je glupo da ovo kažem

Instagram story printscreen @_milica_ristic_

 

Srce uspešnog sportiste osvojila je atraktivna crnka, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Ona je ujedno i prva devojka Nikole Rađena poznata javnosti nakon što se početkom 2019. godine razveo.

Da je reč o velikoj ljubavi i sve ozbiljnijoj vezi govori i podatak da je Milica svog izabranika upoznala sa roditeljima, koji su ga, kako je otkrila, lepo prihvatili. Tokom jučerašnjeg gostovanja u emisiji "Šoktok" proslavljeni vaterpolista prvi put je, sa osmehom na licu, govorio o lepšoj polovini: 

Pročitajte: Nova devojka Nikole Rađena - Ponovo ljubi pevačicu (foto)

 

 

- Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan. Niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan - rekao je Nikola.

Podsetimo, Nikola Rađen i Ana Kokić bili su u braku više od decenije, a nakon rastanka ostali su u odličnim odnosima zbog ćerki Tee i Nine koje su centar njihovog sveta. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti