Isti gen, gluma ih je očarala: Mininog oca nacija je obožavala, a on nju, njihov brod i vreme koje su provodili zajedno

Isti gen, gluma ih je očarala: Mininog oca nacija je obožavala, a on nju, njihov brod i vreme koje su provodili zajedno

Autor: | 17/03/2022

0

Otac Mine Nikolić, učesnice Survajvera, bio je doajen srpske glumačke scene

“Jednom se živi. Kad pomislim na to, mogu da uradim bilo šta”, otkrila je svojevremeno Mina Nikolić (28), u razgovoru za Gloriju.

Ako se ima u vidu njen životni princip, ne čudi što se mlada glumica našla među učesnicima nove sezone Survajvera, koji su se zaputili u Dominikansku republiku gde će narednih nedjelja iskušavati sopstvene granice izdržljivosti.

Mina je, inače, ćerka Marka Nikolića, doajena naše glumačke scene, koji je preminuo 2019. godine.  Iako je glumu upisala iz trećeg pokušaja, nije poklekla u želji da nastavi očevim stopama. Šira javnost upoznala ju je kao Gagu, jednu od junakinja serije “Žigosani u reketu”, a igrala je i manje uloge u “Besi”, “Urgentnom centru”...

Pročitajte: Marko Nikolić - Nema dobrog filma bez dobre priče

Čekajući pravu šansu u svetu glume, pa i zaradu od posla za koji se školovala, Mina se izdržavala  radeći kao konbarica u jednom kafiću na Savi.

Uz reku je i odrasla, budući da je njen tata, koga će mnogi pamtiti kao Gigu Moravca iz “Boljeg života”, mnogo vremena provodio sa ćerkom na brodu koji su godinama posedovali.

- Tatin i moj odnos bio je veoma lep. Divno smo se družili i svuda išli zajedno. Kad sam bila mala, mama Dubravka je radila u apoteci u Pančevu, pa je o meni najčešće brinuo tata - dolazio je po mene u vrtić, vodio me kod lekara, ali  i na sva snimanja i probe. Odlazili smo i na pecanje, u kojem je beskrajno uživao, kao i na brod - ispričala je jednom prilikom Mina Nikolić.

Pročitajte: Vredna Mina - Ćerka Marka Nikolića je glumica, a evo čime se bavi dok čeka uloge 

Instagram

 

S obzirom da ju je kasno dobio, Marko je bio prilično popustljiv prema ćerki.

- Kod njega je sve moglo, a ako je postojala neka stvar oko koje se ne bismo složili, o tome smo se dogovarali i pokušavali da nađemo kompromis. Za razliku od njega, mama je uvek, pre nego što bilo šta pitam, govorila ne.

Pročitajte: Gorica Popović o odlasku Marka Nikolića - Tužno je kad ti ode neko tako blizak s kim si se dugo znao i divne stvari uradio

Instagram

 

- U Survajveru će mi najveći izazov predstavljati odnos sa ljudima. Ako stvari budu postavljene tako da neko ima taktiku ili učini nešto na šta ne umem da odgovorim, mislim da ću zapasti u problem. Sigurno ću se zapitati treba li i ja da imam neku strategiju, treba li da promenim ponašanje - izjavila je Mina pre nego što se zaputila u avanturu života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti